0
Trainer Name

Super Admin

Skill Area

Personal Development

Reviews

4.7 (53 Rating)

Course Requirements

Mempunyai Asas Pemahaman Bahasa Melayu

Course Description

"Dalam landskap perniagaan yang terus berubah dengan pantas, kejayaan tidak lagi hanya bergantung pada strategi lama. Kreativiti dan inovasi telah menjadi teras keunggulan pesaing. Kelas ini membekalkan anda dengan kemahiran esensial untuk berfikir di luar kotak dan mencipta penyelesaian inovatif.


Anda akan dibimbing dalam menjana idea baharu, menangani masalah secara kreatif, dan membina budaya perniagaan yang mendorong kreativiti. Anda juga akan memahami cara berfikir strategik untuk mengidentifikasi peluang pertumbuhan, mengurangkan risiko, dan mengoptimalkan hasil. Baik sebagai pemilik perniagaan, pengurus, atau usahawan, kelas ini membuka pintu kepada dunia kreativiti dan inovasi untuk merapatkan jurang antara kehendak pasaran dan keupayaan perniagaan anda.


Bangun bakat kreatif anda dan terokai dunia inovasi perniagaan dengan mendaftar sekarang!"

Course Outcomes

"Pada akhir sesi ini, anda akan dapat:

1. Memahami peranan kreativiti dan inovasi dalam mencapai kejayaan perniagaan di era teknologi yang pesat dan kepelbagaian permintaan pengguna.

2. Menguasai kemahiran dan pengetahuan untuk menghasilkan serta melaksanakan penyelesaian kreatif dan inovatif dalam menangani cabaran perniagaan.

3. Mengembangkan kemahiran berfikir strategik untuk mengenal pasti peluang pertumbuhan baru, menilai serta melaksanakan idea dengan risiko yang diminimumkan, dan memaksimumkan potensi ganjaran."

Course Curriculum

1 [Kursus Inovasi Perniagaan] Membangun Kreativiti untuk Kejayaan Masa Depan
1 Hour 15 Min


Learner Feedback

[Kursus Inovasi Perniagaan] Membangun Kreativiti untuk Kejayaan Masa Depan

0

Course Rating
0.00%
0.00%
0.00%
0.00%
0.00%

No Review found

Log In or Sign Up as learner to post a review

Shopping Cart

Loading...