0
Trainer Name

Super Admin

Skill Area

Public Relations, Customer Service or Communications

Reviews

4.7 (53 Rating)

Course Requirements

Mempunyai Asas Pemahaman Bahasa Melayu

Course Description

"Sertailah kelas Coach Zurene, di mana anda akan mendalami pemahaman terhadap kehendak pelanggan dan memperoleh kemahiran untuk mengendalikan situasi yang mencabar dengan kepandaian. Anda akan diajar cara-cara efektif untuk berkongsi penyelesaian yang tidak hanya memuaskan pelanggan, tetapi juga membina hubungan yang erat, menjadikan mereka peminat setia anda. Selain itu, kelas ini akan memperkenalkan anda kepada strategi dan taktik yang efisien dalam memenuhi harapan pelanggan, sambil mengasah kemahiran mengendalikan situasi mencabar dengan penuh kesabaran dan profesionalisme.


Dalam sesi latihan ini, anda akan melangkah lebih jauh dari sekadar kepuasan pelanggan. Anda akan diberikan alat untuk menghadapi pelanggan yang mungkin sukar, menjadikan mereka peminat setia yang 'loyal' kepada perniagaan anda.


Bergabunglah dengan Coach Zurenei dan bersama-sama kita akan mencapai kejayaan dalam berinteraksi dengan pelanggan, meningkatkan hubungan pelanggan, dan memajukan perniagaan anda ke tahap yang lebih tinggi!"

Course Outcomes

"Pada akhir sesi ini, anda akan dapat:

1. Mengenal pasti dan memahami kehendak pelanggan secara mendalam, termasuk mengendalikan situasi yang mencabar atau tidak memuaskan dengan kepandaian

2. Mempelajari cara-cara efektif untuk berkongsi penyelesaian yang tidak hanya memuaskan pelanggan tetapi juga memupuk hubungan yang erat, menjadikan mereka peminat setia anda

3. Diperkenalkan kepada strategi dan taktik yang efisien dalam memenuhi harapan pelanggan, termasuk kemahiran mengendalikan situasi mencabar dengan penuh kesabaran dan profesionalisme."

Course Curriculum

1 [Kursus Khidmat Pelanggan] Transformasi Menjadikan Pelanggan Peminat Setia
1 Hour 15 Min


Learner Feedback

[Kursus Khidmat Pelanggan] Transformasi Menjadikan Pelanggan Peminat Setia

0

Course Rating
0.00%
0.00%
0.00%
0.00%
0.00%

Log In or Sign Up as learner to post a review

Shopping Cart

Loading...